Tervakallio Camping | Uittomiehenkatu 26, 38210 Sastamala

Vastaanotto: 03 5142 720, info@tervakallio.com

Saunomaan Tervakalliolle

Leirintäalueelta löytyy kolme erilaista saunaa, jotka ovat sekä majoittujien että vierailijoiden käytössä. Vuokraa oma saunavuoro tai vaikka kokonainen ilta! Saunamme ovat suosittuja paikkoja myös pienille kokoontumisille kuten perheille, työporukoille tai kaveriporukoille. Saunat sijaitsevat lähekkäin tosiaan ja niillä on yhteinen hiekkapohjainen uimaranta laitureineen, jotka on varattu ainoastaan saunojille.

MAJOITTUVILLE JA LÖYLYFANEILLE

Maisemasauna

Kesällä 2021 valmistunut pieni saunakeidas tarjoaa upeat maisemat Rautavedelle suoraan lauteilta. Saunan edessä tilava terassi, jossa upotettuna kylpytynnyri. Veden päälle ulottuvalla terassilla myös pöytä ja tuolit. Tällä keitaalla kelpaa oleskella useammankin tunnin! Lauteille mahtuu kerralla n. 6 hlöä.

Puusauna

Tunnelmallisessa puusaunassa pääset nauttimaan perinteisemmistä löylyistä. Takkatuvan puolella voit grillata makkarat ja ottaa rennosti. Tuvasta löytyy pöytäryhmä ja kaksi sohvaa, istumapaikkoja yhteensä n.15 hlölle. Varustuksena lisäksi jääkaappi ja keittolevyt. Vinkki! Tässä oiva ja vähän erilainen paikka pienelle kokoukselle.

Sähkösauna

Tästä saunasta löytyy omat suihkutilat ja pukuhuoneet naisille ja miehille, sekä iso yhteinen löylyhuone. Isolta terassilta on rantaan matkaa muutama metri, joten maisemat ovat hienot ja järvessä on mukavaa käydä pulahtamassa. Kerralla lauteille mahtuu n. 10 henkilöä. Sähkösaunassa alueella majoittuvien yleiset saunavuorot lauantaisin.

Ota yhteyttä

Scroll to Top