Tervakallio Camping | Uittomiehenkatu 26, 38210 Sastamala

Vastaanotto: 03 5142 720, info@tervakallio.com

Tekemistä aikuisille ja lapsille

Tervakallion alueelta ja lähiympäristöstä löytyy paljon tekemistä niin lapsille, aikuisille kuin ryhmillekin! Leirintäalueelta löydät matalarantaisen ja hienohiekkaisen uimarannan, lasten leikkialueen ja beach volley -kentän. Meillä on myös helppo pelata erilaisia pihapelejä, kysy vastaanotosta välineitä. Rannasta avautuvat mahtavat soutumaisemat ja kalaakin Kokemäen joesta tulee, erityisesti kuha nousee näistä vesistä.

VUOKRATTAVANA

MUUTA TEKEMISTÄ

Iron Lake Safari

Tekisikö mieli päästä tutkimaan Sastamalan vesistöä veneeltä käsin ja nauttimaan veneilystä? Nyt se on mahdollista Iron Lake Safarin avulla – kokoa porukkasi ja astu veneen kyytiin! Valitse valmiiksi koottu elämyspaketti tai räätälöi omasi, ja kapteeni hoitaa loput!

Elävää musiikkia, virvokkeita ja purilaisia

Meillä ei nälkä tai jano yllätä! Kesäkahvilasta löydät perinteisemmät kahvit, pullat ja paniinit, kun taas Pikinokka Beach on erikoistunut virkistäviin juomiin ja hampurilaisiin.

Pikinokka Beach on kesällä myös tapahtumien keskipiste: karaokea, elävää musiikkia, tietovisailua ja vaikka mitä. Pikinokka Beachille pääset kätevästi myös isommallakin veneellä!

PIKINOkka beach

Kesällä 2023 avattu suosittu rantakuppila.

Kesäkahvila

Istahda kesäterassille kahvin ja pullan kera.

Ota yhteyttä

Scroll to Top