Tervakallio Camping | Uittomiehenkatu 26, 38210 Sastamala

Vastaanotto: 03 5142 720, info@tervakallio.com

Tervakallion leirintäalue

Tervakallion leirintäalue sijaitsee Rautaveden rannalla Sastamalassa. Leirintäalueemme tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, olit sitten matkalla asuntoautolla, teltalla tai kaipaat mökkimajoitusta. Alueelta löydät myös kolme saunaa, nuotiopaikat ja keittiötilat, suositun uimarannan ja kesäiset kahvilat. Meiltä ei ole pitkä matka keskustaan ja lenkkipolutkin löytyvät vierestä.

Meiltä löytyy

lähellä

Majoitu alueella

Puistomaisella vaunualueella on n. 90 vaunupaikkaa, joista kausipaikkoja on yhteensä n. 30 kpl. Alueelta löytyy 9 leirintämökkiä ja ne on tarkoitettu mökkityypistä riippuen 1-5 henkilölle. Lisäksi muutamia telttapaikkoja.

Saunat

Alueelta löytyy kolme saunaa: sähkösauna, puusauna ja maisemasauna. Yleinen saunavuoro sisältyy alueella majoittuvien majoitushintaan joka keskiviikko ja lauantai. Saunoja vuokrataan asukkaiden lisäksi myös vierailijoille, kysy lisää!

Leirintämökit

Kotoisat mökkimme ovat mökkityypistä riippuen tarkoitettu 1-5 hengelle. Huoltorakennus sijaitsee aivan leirintämökkien vierestä, josta löytyy WC ja suihku. Myös lemmikkieläimet ovat mökkeihin tervetulleita.

Kesäkahvila

Vastaanoton kanssa samoissa tiloissa toimii kesäkahvila, josta löydät niin jäätelöt, pullat kuin paniinit. Isolla aurinkoisella terassilla mahtuu isompikin porukka istumaan. Kahvilassa A-oikeudet.

Pikinokka Beach

Kesällä 2023 avautunut Pikinokka lunasti heti paikkansa kesän suosikkipaikkana: hyvä tunnelma, upeat maisemat, virkistävät juomat ja huippusuositut hampurilaiset. Pikinokka on kesällä myös tapahtumien keskipiste.

Aktiviteetit

Tervakallio on oiva paikka rentoutumiselle, mutta meillä viihtyy myös aktiivisempi kävijä! Vuokraa SUP-lauta, pelaa biitsiä, lähde soutamaan tai kalastamaan. Tai miltä kuulostaisi veneretki?

Lomalle Tervakalliolle?

Olitpa sitten luonnon ystävä, seikkailunhaluinen retkeilijä tai rentoutumista kaipaava lomailija, Tervakallio on täydellinen valinta!

Täällä tapahtuu!

Tervakallio ei ole vain leirintäalue, vaan kesän tapahtumakeskus ja suosittu ajanviettopaikka.

Perinteisiä tapahtumiamme:

Ota yhteyttä

Scroll to Top