Tervakallio Camping | Uittomiehenkatu 26, 38210 Sastamala

Vastaanotto: 03 5142 720, info@tervakallio.com

Viihtyisät leirintämökit

Alueelta löytyy 9 leirintämökkiä ja ne on tarkoitettu mökkityypistä riippuen 1-5 henkilölle. Huoltorakennus sijaitsee aivan leirintämökkien vierestä, josta löytyy WC ja suihku. Myös lemmikkieläimet ovat mökkeihin tervetulleita. Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös vastaanotosta. Vuoteissa on täkit ja tyynyt. Myös astiasto on saatavissa panttia vastaan. Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys. Leirintämökkien varustelu: Taulu-TV (ei 7m² mökeissä), kahvinkeitin, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni.

Leirintämökki 18m²

Kompakti ja viihtyisä mökki 4+1 hengelle upean maiseman äärellä! Mökissä keittonurkkaus sekä ruokapöytä. Jokaisessa mökissä myös oma pieni terassi ja järvinäköala. Makuutilassa kaksi kerrossänkyä, tarvittaessa lisävuode saatavilla. Myös lemmikit mökkiin tervetulleita! HUOM! Kesäaikaan mökki nro 8 edessä omatoimisesti lämmitettävä pieni sauna lisähintaan.

Leirintämökki 35m²

Vähän isompi leirintämökki max. 5 henkilölle. Huoneessa on sekä parisänky että vuodesohva. Keittonurkkaus ja ruokailuryhmä, oma iso katettu terassi. Tässä mökissä on oma WC/suihku. Mökki sijaitsee aivan vastaanoton vieressä, hieman erillään muista mökeistä.

Leirintämökki 7m²

Pieni 3 hengen leirintämökki vastaanoton läheisyydessä. Huoltorakennus aivan vieressä. Mökissä kerrosänky ja sohva. Pieni jääkaappi pakastin lokerolla, mikro ja kahvinkeitin. Mökin edessä patioalue jossa tuolit ja pöytä.

Tukkijätkä lomahuoneisto

Hyvin varusteltu lomahuoneisto kahdeksalle hengelle omalla saunalla ja uimalaiturilla. Upealla paikalla Rautaveden rannalla! Iso katettu terassi ja pieni rantaterassi. Kaasugrilli ja porekylpyamme vuokrattavissa. Täällä viihdyt pidempäänkin!

Aamiainen

Kesä-elokuussa on mahdollista tilata ennakkoon kevyt aamiainen. Aamiaisen voi syödä kesäkahvilassa tai noutaa omaan majoituspaikkaan. Aamiaisen saat kätevästi tilattua myös varausjärjestelmän kautta majoitusta varatessasi.

Aktiviteettejä ja lempeitä löylyjä

Alueelta löytyy 3 erilaista saunaa, joista kaikille löytyy varmasti mieleinen. Yleinen saunavuoro sisältyy alueella majoittuvien majoitushintaan joka keskiviikko ja lauantai. Voit vuokrata saunan myös vain omaan käyttöösi. Ja mukavaa kesätekemistäkin löytyy aina vuokrattavista SUP-laudoista veneretkiin.

Varaa sauna

Jokaiselle sopivat löylyt kolmesta eri saunasta

aktiviteetit

Tekemistä vailla? Tutustu Tervakallion aktiviteetteihin!

Ota yhteyttä

Scroll to Top