Tervakallio Camping | Uittomiehenkatu 26, 38210 Sastamala

Vastaanotto: 03 5142 720, info@tervakallio.com

Lomahuoneisto Tukkijätkä

Hyvin varusteltu lomahuoneisto kahdeksalle hengelle omalla saunalla ja uimalaiturilla. Vuokrattavissa ympäri vuoden. Mahdollisuus lisäksi vuokrata ulkoporeallas oleskelun ajaksi. Yksi makuuhuone jossa parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Oleskelutiloissa lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa. Iso katettu terassi ja pieni rantaterassi.

Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös vastaanotosta. Vuoteissa on peitot ja tyynyt. Keittiönurkkaus, jossa astianpesukone, iso jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, ja keittolevyt. Iso älytelkkari kaikilla herkuilla + kaikki tarvittavat ruokailuvälineet ja iso ruokailuryhmä.

Upealla paikalla

Tukkijätkä lomahuoneisto sijaitsee upealla paikalla Rautaveden rannalla, leirintäalueen välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Erikseen varattavissa ulkoporeallas, josta upeat näkymät Rautavedelle.

Oma sauna, ranta ja uimalaituri.

Elävää musiikkia, virvokkeita ja purilaisia

Meillä ei nälkä tai jano yllätä! Kesäkahvilasta löydät perinteisemmät kahvit, pullat ja paniinit, kun taas Pikinokka Beach on erikoistunut virkistäviin juomiin ja hampurilaisiin.

Pikinokka Beach on kesällä myös tapahtumien keskipiste: karaokea, elävää musiikkia, tietovisailua ja vaikka mitä. Pikinokka Beachille pääset kätevästi myös isommallakin veneellä!

PIKINOkka beach

Kesällä 2023 avattu suosittu rantakuppila

Kesäkahvila

Istahda kesäterassille kahvin ja pullan kera

Scroll to Top